perjantai 23. elokuuta 2013

Temppukoulu: espanjalainen käynti osa 3

Miten tämä voi olla vasta osa 3? No, muutenkin olen jättänyt tämän temppukoulun, ja oikeastaan koko temppuopetuksen, aika syrjään sitten viime talven/kevään. Nyt ollaan kuitenkin taas back in business ja espanjalainen käynti pääsee taas kunnolla vauhtiin!

Tosiaan olen opettanut Oonalle tuota temppua viimeksi joskus keväällä (osa 1 täällä ja osa 2 täällä), sen jälkeen ollaan tehty vain pari lyhyttä harjoitusta ilman mitään merkittävää menestystä (eikun ollaanhan me kehitytty ihan hirveästi noista osan 1 ja 2 videoista, siis ihan huimasti kun noita videoita katsoo!). Eilen otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja pidin Oonalle kunnon tempputuokion! Oona yllätti positiivisesti sillä, kuinka hyvin se muisti asiat epäsäännöllisestä kertaamisesta huolimatta, ja kuinka hyvin temppu oli oikeastaan edennyt tauon aikana. Tällä kertaa otettiin jo pidempiä pätkiä etujalkoja ojennellen ja kokeiltiin me jopa ilman raippaakin! Oona on hieno! Mitäpä se ei ruuan eteen tekisi? :D

Tässä samassa videossa on aluksi Nooran ja Oonan ratsastuspätkiä eiliseltä, sillä en halunnut tehdä niistä enää erillistä koostetta. Mutta lopusta löytyy sitten tämä temppukoulutus! :)


20 kommenttia:

 1. Hienosti ootte edistyneet :) Voi kun Oona menee hienosti :))

  VastaaPoista
 2. Oona on ihana <333 harmi et omalle hepalleni en pysty opettaa kun on sen verran kokoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan tuon opettaa ihan minkäkokoiselle tahansa! :)

   Poista
 3. Voi kuinka ihana! Oona on vaan niin söpö pieni pallero :3! Miten sä alotit ton tempun opetuksen yms ja miten sen teit ja miten nopeesti Oona oppi? Ja mitä kautta ostit oonan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla aiemmissa osissa näkyy miten aloitin koulutuksen! Ja nyt temppua on harjoiteltu about puoli vuotta (taukoineen), mutta se ei ole vielä läheskään valmis, joten en osaa vielä sanoa kuinka nopeasti Oona oppii sen kokonaisuudessaan :)

   Oonan ostin siten, että se oli ensin hoitoponini ja sitten kun se tuli myyntiin, ostettiin se silloisen tallinomistajan kanssa puoliksi :)

   Poista
 4. Ihana ponski:3 Mikä on Oonan ratsastukseen ns "painoraja"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painoraja on alle 40 kg, mutta sopusuhtaisuus on tärkeintä :)

   Poista
 5. Heei vähä sujuu jo hyvin toi espanjalainen käynti! :) Söpö Oona! :')

  VastaaPoista
 6. Ihana Oona. :3 Ja hienosti toi menee.


  kolme-kertaa-poneilua.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Moi!
  Miten sait alussa blogillesi lukijoita?
  http://sannajahepat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeastaan mitenkään :D Kymmenen lukijaa taisi tulla täyteen kolmen kuukauden postailun jälkeen, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.. :D

   Poista
 8. Mistä sait muuten laitettua noi tykkään ja en tykkää jne nappulat. Mä sain laitettua yhen nappulan, mutta e tiedä että miten saisi lisää nappuloita... :(

  VastaaPoista