perjantai 2. elokuuta 2013

Otetaan rennosti ennen raveja

 
Oona on nyt siirretty pariksi päiväksi ennen raveja tarhaan, jossa se saa kaihoisasti katsella aidan takana laiduntavia kavereita. Oona oli kyllä paljon seurallisempi tänään tarhaponina kuin yleensä laidunponina, kun sillä oli niin tylsää, että tuli koko ajan luokse kun sitä meni katsomaan tai rapsuttelemaan :D
 
relax.

Onhan se hyvä ottaa rennosti näin ravien alla, eipä ole ainakaan kulutettu turhaa energiaa hermoilemiseen. Minä voin hoitaa sen hermoilu-puolen, vaikkakin olen täysin hyväksynyt sen, ettei tulla lainkaan pärjäämään huomenna :D


Ravipäivän aikatauluja suunnitellessani huomasin ongelman lämmittely-ajassa.. Olisin halunnut lämmittää Oonaa radalla ykkös- ja kakkoslähdön välissä, mutta rata onkin silloin suljettu, joten joudumme menemään radalle joko ennen ykköslähtöä tai vasta juuri ennen omaa starttia. Päädyin sitten mieluummin aikaiseen lämmitykseen, joten taidammekin tavallisesta poiketen käydä tekemässä kaksi kierrosta radalla, yhden ennen ykköslähtöä ja toisen silloin juuri ennen omaa lähtöä. Kunhan siinä vaan ehtisi seisottaa tarpeeksi!

Ilmoitin Oonan tänään jo seuraavaan starttiin Lappeeseen, kyllä meitä nyt hemmotellaan starteilla! Onkohan meillä koskaan ollut kahtia raveja samassa kuussa?

8 kommenttia:

 1. jee millon tääl sit ravataan? ja miul ei ikin onnistuis noi tarkka aikataulu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pakko olla tarkka aikataulu ja joka välistä pitää yrittää puristaa minuutteja pois, että iskä voi nukkua aamulla pitempään :D Nuo ravit on 12.8.!

   Poista
 2. Kyllä mua ottaa päähän, että ei pääse lämmittämään 1 ja 2 lähdön välissä, vaan pitää mennä ennen 1 lähtöä, ja poni on 3 -.- pitää sit vaan verryttelylenkillä ja varikolla pyöriä riittävästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olisinpa tajunnut että siellä ylipäätään on verryttelylenkki, jäipä sielläkin käymättä.. Vähän tuo outo lämmitys sotki, mutta ei näköjään pahasti kun Oona paineli niin kovaa! :)

   Poista