perjantai 2. elokuuta 2013

Varustepostaus: ravivarusteet

Valjaat. Oonan valjaat ovat ihan perusvaljaat perinteisellä kiinnityksellä, käytetään samoja valjaita sekä kotona että raveissa. Näihin tulee vielä lila silatyyny, mutta se jäi nyt kuvaamatta kun se on tallilla.
 
Potkuremmi, synteettinen. Tätä käytetään aina myös kotona, ihan varmuuden vuoksi!
 
Suitset. Oonalla on ihan perus-ravisuitset, joihin olen laittanut ratsuturparemmin ja alaturppiksen. Oonalla käytetään myös puolilappuja, jotta se ei tuijottelisi turhia, sekä tietysti sekkiä. Oonan sekki on leukalenkillinen.
 
 
Putsit. Nämä ovat myöskin jotkut ihan perusputsit, jotka laitetaan Oonalle etusiin, ettei se laukkaisi niin herkästi!
 
Toiset putsit, jotka laitetaan edellisten päälle. Nämä ovat vähän isot, mutta kun vetää oikein tiukalle kiinni, niin ne ovat ihan hyvät!
 
Niskatyyny. Tämä meillä on oikeastaan vain näön vuoksi, en tiedä onko se kovin tarpeellinen :D
 
Y-rintaremmi, tätä käytetään vain raveissa tai kilpakärryillä hiitatessa, muuta ajoa varten meillä on nahkainen suora rintaremmi.
 
Kilpakärryt. Maailman ihanimmat kärryt, nyt kun ne saivat sopivan maalipinnan! Kiitos Mikolle maalaamisesta! :)
 
Ajotakki. Tämä on mittatilaustyönä tilattu takki, sadetta pitävää kangasta ja irroitettavat hihat!
 
Ajohousut. Jotkut ihan tavalliset ulkoiluhousut, joita käytän vain raveissa!
 
Turvaliivi. Joku ihan ikivanha liivi, jonka löysin kaapista ja koska se menee vielä juuri ja juuri päälle, pidän sitten sitä raveissa :D
 
Ajokypärä ja -lasit. Kypärän päällinen on samaa sarjaa takin kanssa, ajolasit ovat jotkut Agrimarketista ostetut halppikset. Ne on tosi huonot, mutta varmaan paremmat kuin pikkukivet silmissä :D

12 kommenttia:

  1. Siis toi sun ajopuku on ihana! Mul on shettis.. Se juoksee tosi kovaa hevosten kaa.. Mutta kun se menee ponien kaa se vaa lönkyttelee! Haluisin ruveta ajelee raveis mutta kortti puuttuu .. Ja ponilta on kilpailurokotukset jääny! :( Blogini: puskapullat.blogsbot.fi Oisko jotain vinkkiä?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aika huono neuvomaan mitään raviasioita, eli en osaa sanoa tuohon mitään.. Mutta jos raveihin haluaa, niin ajat vaan kortin ja rokotutat ponin uudelleen! :)

      Poista
  2. Ja muute hyvä postaus ,, Oona on ihana! Ja koko blogi on hyvä! OOna on ihan saman näkönen kun mun poni kun se tuli meille sen maha oli vähä pahempi ku Oonal sen maha vähä roikku! Mutta nyt herra Hansu on sopivassa kunnossa! :D Totta ei paksu vaan löysästi pakattu! :)

    VastaaPoista
  3. Toi takki ja kypärä on hienoja. Ja muutenkin noi lilat varusteet.

    VastaaPoista
  4. En oikein ttiiä raveista mitään, mutta mitä toij niinkuin auttaa toi niskatyyny? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisin, että se on sitä varten ettei suitsien niskahihna tai sekki hankaa niskaa, ja että harja ei ole niin paljon tiellä. Tai sitten olen ihan väärässä :D

      Poista
  5. Tää oli tosi kiva!Ihania varusteita , Oonalle ja sulle sopii niin tuo violetti :)!!Ootko tehny muitakin varustepostauksia?Voitko linkata , jos oot?Oon niin laiska , etten jaksa ettiä :D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh, minäkin olen niin laiska etten jaksa etsiä, mutta olen tehnyt niitä joskus ihan blogin alkuaikoina, eli katso vaikka maaliskuu 2011 :)

      Poista
  6. mistä toi sun takki on teetty ??????
    ihanii noi oonan kamat varsinkin toi rintaremmi

    VastaaPoista
  7. mäkin haluun tollasen ajo puvun missä teettetty

    VastaaPoista
  8. Missä oot teettäny ku saan just sen ponikortin niin pitäs ajopuku teettää jossain

    VastaaPoista