torstai 8. elokuuta 2013

Minivideo

Tässä teille äsken väkertämäni upea minivideo! Joo, oli vähän tylsää :DEn tee nyt tämän kummempaa postausta, sillä tällä hetkellä minulla ei ole mitään muuta sanottavaa kuin ravit, ravit, oispa jo maanantai ja ravit! Tai no, voisinhan minä selittää tänäisestä ajolenkistä, joka oli aivan upea Oonan osalta, mutta mitä enemmän mietin Oonan tänäistä vauhtia ja ravivarmuutta, sen enemmän se aina ärsyttää. Miksi Oona on aina niin täydellinen juuri ennen raveja ja saa minut aina toivomaan liikoja?

22 kommenttia:

 1. Hei arvaas miten saisit vielä vähän lisäpotkua noihin videoihis! Sulla on tosi kivoja videoklippejä ja periaatteessa hyvä editointiperiaate. Rytmitys musiikkiin on kuitenkin vähän pyllyllään!
  Videoissa on lyhyitä klippejä jotka niin kun melkein menee musan tahdissa, mutta ei kuitenkaan. Kannattaa kuunnella musiikkia (sanoja) ja leikata videot niiden mukaan. Nyt video tuntuu vähän tyhmältä kattoa kun odottaa siirtymistä klipista toiseen, mutta sitten siirtymä tuleekin ihan hassussa vaiheessa eikä yhtään tahdissa biisin kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä pointtisi, mutta en huomaa ainakaan itse mitään kamalia rytmitysvirheitä videoistani. Käytän kuitenkin ehkä 90% editointiajasta rytmitysten säätämiseen, joten luulisin niiden olevan ok. Itse en tykkää rytmittää videoita sanojen, vaan musiikin mukaan (vaikkakin laiskuuttani joskus rytmitän sanoihin), mutta varmaan sitten sokeudun virheilleni kun tarpeeksi kauan videota hion enkä huomaa tuollaisia virheitä. Harmi.

   Poista
 2. Osaanratsastaa.com :,D , oisit ees laittanu sen missä mentiin 90cm puhtaasti :D. Hei ja jos mahdollista niin miusta olis tosi kiva saada noita videoitakin missä oon Pojun kanssa. T:Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, epäonnistumiset on parhaita :D Voisin väsätä jonkun Poju-koosteen ja laittaa sen sulle youtuben kautta :)

   Poista
 3. Tosi kiva video! :) Voisko muuten jossain vaiheessa tulla temppuopetusvideota :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, voisin laittaa taas jotain temppuvideoita, jos vaan muistaisin jatkaa niitä temppuja :D Taas vähän jäänyt!

   Poista
 4. kiva video! :)

  inka

  VastaaPoista
 5. Kiva video. :)

  kolme-kertaa-poneilua.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Ihana video♥ Ja sitten tää ei kuulu tähän, mutta pelaan howrsessa, ja siellä on eräs pelaaja, jonka sivulla on Oonan (kai?) kuva, sekä Tauskin(ehkä???) kuva. Voitko kattoo sen sivuu ja ilmottaa sille jos siellä ei saa olla Oonan kuvaa :) Tässä sivun osote http://www.howrse.fi/joueur/fiche/?id=616486&message=changePresentation

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuosta linkistä, mutta tällä kertaa tuo sattuu olemaan Nooran (pikkusiskoni) sivu, joten hän saa käyttää noita kuvia! :)

   Poista
 7. Mitä ihmettä tapahtuu kohas 0:05 ?:D Katoin klipin varmaa 10 kertaa mut en saa päähäni tost mitää järkevää..? xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lobe lähti käsistä ja hyppäsi metsään. Fiksu elikko :D

   Poista