tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tästä se loma voi alkaa!

Huh, ei voi muuta sanoa! Vihdoin ja viimein pääsen minäkin aloittamaan kesälomailun, kun muut ovat laiskotelleet jo kaksi viikkoa! Välillä teki ihan tuskaa lukea postauksia kesäloman vietosta: nukutaan puoleen päivään ja sen jälkeen tehdään ei mitään, kun itse jouduin heräämään joka aamu ennen kahdeksaa ja paahtamaan töissä! Mutta nyt se on ohi, vihdoin, samoin kuin rippijuhlien järjestäminen; enää ei tarvitse siivota aamusta iltaan, pestä ikkunoita tai siistiä pihaa. Huh! :)

Laidunmakkara lentää!

Eilen kun minulla alkoi kesäloma, Oonalla se loppui. Poni oli saanut viettää edelliset neljä päivää ihan täyttä laidunlomaa, mutta oli onneksi innokkaana lähdössä eilen lenkille! Käytiin Pojun ja sen omistajan kanssa reilun seitsemän kilometrin maastolenkki, joka mentiin aika reippaassa temmossa jotta laidunkilot saisivat vähän kyytiä! Meidän tuurilla alkoi sataa kaatamalla heti kun lähdettiin tallipihasta ja ukkonenkin jyrähteli aika kovasti alkulenkistä, joten siinä sitten hytisin kylmästä koko lenkin ajan.. Muka kesäkuu, pah!

Sovittiin lenkin jälkeen Pojun omistajan kanssa uudelleen sen liikutusjutuista. Aiemmin oltiin Jutan kanssa sovittu, että saisin käydä Pojulla maastossa pari kertaa viikossa, mutta nyt sovittiin, että saan ratsastaa poitsulla kolme kertaa viikossa ihan miten itse haluan! Saan mennä maastoon, kouluilla, hypätä esteitä, mennä ilman satulaa..! :) En malta odottaa!


Mutta tänään meillä onkin tiedossa aivan erityisen mahtava päivä! Ihan kiusallani pidän sen vielä salaisuutena, joten tästä parhaasta päivästä saatte kuulla vasta luultavasti keskiviikkona, kun ehdin siitä postaamaan! Mutta vinkkinä uteliaille: siihen liittyy vanhoja tuttuja ;)

6 kommenttia: