perjantai 21. kesäkuuta 2013

Seuraa blogiani Bloglovinin kautta

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Kuulin huhuja, että blogien lukijat-toiminto poistuisi kahden viikon kuluttua, joten silloin kaikki tämänkin blogin lukijat katoaisivat..! Tästä lähtien blogeja pitäisi ilmeisesti seurata Bloglovinin kautta, joten yritän nyt neuvoa kuinka pystyt rekisteröitymään sinne ja liittymään blogini lukijaksi sitä kautta!

1. Mene osoitteeseen http://www.bloglovin.com/

2. Klikkaa sivun yläreunasta "Rekisteröidy"

3. Voit kirjautua joko Facebookin tai sähköpostin kautta, en tiedä mitä eroa noissa on, mutta itse rekisteröidyin sähköpostin kautta. Sähköpostin kautta pääsee rekisteröitymään klikkaamalla "Sign up with email" ja fb'n kautta "Sign up with facebook"-kuvasta.

4. Täytä tietosi kenttiin (sähköposti yms.)

5. Klikkaa "Rekisteröidy" ja noudata ohjeita (en muista, mitä tässä vaiheessa tapahtui, sillä en viitsi montaa rekisteröitymistä tehdä..), mutta kirjaudu ainakin sähköpostiisi jos rekisteröidyit sitä kautta (fb'stä en tiedä..)

6. Käy vahvistamassa rekisteröitymisesi sähköpostin linkistä.

7. Lisätäksesi blogin lukulistallesi, kirjoita sivun yläreunassa näkyvään kenttään esim. blogin nimi tai osoite. Päästäksesi lukemaan tätä blogia kirjoita esim. sorbyszonata.blogspot.fi

8. Kun Bloglovin tarjoaa tätä blogia (jostakin syystä kahtena eri blogina), klikkaa ylemmän blogin "Seuraa"-painiketta. Tämän jälkeen etusivulla (home) näkyy uusimmat postaukset, samalla tavalla kuin Google-tililläkin näkyy.

Toivottavasti ohjeista oli apua, enkä selittänyt ihan väärin! :) En tiedä, missä tästä lukijoiden poistumisesta on ilmoitettu, mutta jos niin kerran on tapahtumassa, kannattaa rekisteröityä blogloviniin ajoissa, jotta ehtii lisätä kaikki lempibloginsa lukulistalleen! :)

15 kommenttia:

 1. pysyykö se koko ajan se että blogeja ei voi lukea vai vain hetken. vai kauanko se kestää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemani mukaan poistetaan kokonaan, mutta tiedä sitten onko se totta.. :/

   Poista
 2. Saanko kopsata ton selityksen blogiini:D? En jaksais itse kirjottaa ja toi sun opastus blogviniin kirjautumiseen oli hyvä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu saat, jos vaikka linkkaat blogini siihen mukaan :)

   Poista
 3. Saisinko minäkin kopsata tuon selityksen blogiini? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki, linkkaathan myös samalla minun blogini :)

   Poista
 4. onko bloglovin maksullinen?

  VastaaPoista
 5. Korjasin sen postauksen ja linkkasin blogisi niihin ohjeisiin. Olen vielä pahoillani ajattelemattomuudestani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään, olen vaan mieluummin liian tarkka tällaisista asioista, ettei taas käy niin että joku keksii kopioida blogistani kuvia ja videoita ja väittää niitä omikseen, kuten kerran jo kävi.. :)

   Poista
 6. MÄ OON KATTONU VARMASTI KAIKKI VIDEOSI YOUTUBESSA!nE ON NIIN HYVIÄ!JA KAIKKI HEVOSENNE OVAT MYÖS IHANIA!ETENKIN OONA!

  VastaaPoista