lauantai 29. kesäkuuta 2013

Minä ja Poju + Oonan kesäkuun rakennekuvat

Vihdoin ja viimein sain kuvia minusta ja Pojusta! Merika palasi eilen illalla (yöllä) ratsastusleiriltään ja toi kamerat takaisin käyttöön, järkkäriä oli ikävä! :) Merika sai sitten tänään hommakseen kuvata, kun minä ratsastin Pojulla ilman satulaa kentällä ja laitumella. Poju oli oikein hieno ja innoissaan!
 

Menin kentällä ehkä puoli tuntia (jos sitäkään), jonka jälkeen siirryttiin laitumelle kuvaamaan laukkapätkiä. Suljettiin muut hevoset pihattotarhaan, jossa ne kyllä ovat muutenkin koko ajan näin kuumalla. Alkuun Poju oli vähän ihmeissään laitumella ratsastamisesta, mutta innostui laukkaamisesta niin paljon ettei olisi enää muuta halunnut tehdäkään!
Pojulla ratsastamisen jälkeen minun shortsini olivat aika mielenkiintoisen näköiset.. :D Kuumuuden takia Oona sai taas vapaapäivän, mutta joutui hetkeksi kuitenkin kameran eteen, jotta saatiin otettua kesäkuun rakennekuvat. Minusta hoitaessa näytti siltä, että Oona olisi oikeasti laihtunut, mutta kuvista sitä ei todellakaan näkynyt!

Toukokuu - 25.5.2013
Kesäkuu - 29.6.2013 (Sininen Oona :D)
Loppukevennykseksi vielä pari kuvaa siitä, mitä tapahtuu kun Oona näkee Loben (makoisan) liikutusvihkon :D


Photoshopin käyttö kuvan ylivaloittamiseen paljastaa karun totuuden: ponini on vampyyri!

6 kommenttia:

 1. hahaha ihana musiikki tuossa videossa! :> tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista
 2. Kiva video ja musiikki:) Oona on söpö minivampyyri!XD Poju on tosi mukavan oloinen hepo:)

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäsiä kuvia :) Olis kiva saada sulta joskus semmosia ns. mielipide-postauksia, eli siis johonkin hevosiin liittyvän aian suhteen kertoisit omia ajatuksias, koska sulla tapaa aina olla postaukset tämmösiä "päiväkirja" tyyppisiä. Oonasta kyllä huomaa että on ollut ruoka-aikaan kotona, kröhöm :D Ponit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pitänyt tätä blogia aika tarkoituksella päiväkirjamaisena, sillä olen kauhean huono kirjoittamaan mielipidepostauksia.. Toki jos joku keksii aiheen josta minulla olisi jotain sanottavaa, niin sitten kyllä :D

   Poista