perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kesäkuumalla

Näköjään helle vie ihan kaiken energian mukanaan, postailuakin myöten! Viimeisimmästä kunnon postauksesta alkaa jo olla aikaa, joten pitäisiköhän sitä taas kertoilla vähän kuulumisia? :)

Merika on ollut ratsastusleirillä sunnuntaista lähtien, joten olen liikuttanut taas Oonan lisäksi Lobea.
Oonallasekä Lobella on ollut aika kevyttä viime aikoina, on vaan ollut liian kuuma tehdä mitään. Noora kävi pari päivää sitten kokeilemassa pitkästä aikaa kärryajoa Oonalla, joten silloin käytiin kolmen kilometrin hölkkälenkki, mutta muuten olen vain pitänyt ponille vapaita (tänäistä Jennin ratsastusta lukuunottamatta). Oona on onneksi sen verran viisas, että pysyttelee nyt kovimmalla helteillä pihatossa suojassa eikä tule turhaan aurinkoon paahtumaan. Varmaan viimeisen viikon ajan olen nähnyt Oonan vain ja ainoastaan pihaton perimmäisessä nurkassa! Sieltä se löytyy kun tulen tallille ja sinne se palaa kun se sinne lasketaan.

Aika hyvin se sinne maastoutuu, valkoinen huppu vähän paljastaa! :D
Kieltämättä aika upeita nämä tänäiset kännykkäkuvat :D

Olen myös ratsastanut Pojulla jonkun verran ja voin vain sanoa että aim in lööv! Poju on ollut aivan ihana ja käyttäytynyt aivan moitteettomasti, sillä ratsastaminen on todella ihanaa! Olen nyt pari viime kertaa mennyt ilman satulaa ja ajattelin vielä ainakin huomisen jatkaa sillä linjalla (tosin hikikuuma+hevosen paljas selkä=superhikiset ratsastushousut!). Ensimmäisellä ilman satulaa -kerralla hyppäsin pari pientä ristikkoa Pojulla ja rakastuin siihenkin! Joku päivä voisi hypätä ihan kunnolla, kunhan vähän ilmat viilenisi! :) Tänään käytiin Pojun ja Jennin ja Oonan kanssa heittämässä maastolenkki kenttätyöskentelyn päätteeksi (jos nyt tavoitteetonta uraa kiertämistä voi kenttätyöskentelyksi kutsua :D). Poju oli tosi mukava ratsastaa maastossakin, varsinkin kun se ei säikkynyt juuri mitään. Pari kertaa se tosin taisi unohtaa että Oona tuli perästä ja oli saada sydänkohtauksen kun Oona tulikin mutkan takaa näkyviin.. :D

6 kommenttia:

  1. ihana postaus ja ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja ihanii kuvii vaik kännykällä olis otettukkin:)

    Ootko joskus koittanut Oonalla ohjasajoa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ollaan ohjasajettu Oonalla aika paljonkin! Se on vaan niin tylsää, että harvemmin tulee sitä tehtyä :D

      Poista
  3. Mikä känny sulla on? Poju on kaunis suokki:) Ps. Kiva postaus!;)

    VastaaPoista