sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Orvokki ja Oona 9.6.

Tänään Orvokki kävi ratsastamassa Oonalla! Orvokki meni ilman satulaa länkkärisuitsilla (jotka ovat jääneet harmittavan vähälle käytölle viime aikoina!) ja Oona oli kerrankin edes hieman asiallinen eikä heittänyt Orvokkia kertaakaan alas! Kyllähän se vähän yritti, mutta ei kuitenkaan onnistunut ;)


14 kommenttia:

 1. ratsastaapa taitavasti, ite oisin lentäny jokaisesta :D

  VastaaPoista
 2. Oona näyttää ihan mun ponilta:DDd! Vaikuttaa saman luonteiseltakin:) Vaikkakin mun poni on russi. Mutta hyvin tuo Orvokki (ihana nimi:)) ratsasti.

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvää tekee Oonalle että joku joka pysyy tuolla selässä käy välillä ratsastaa sillä, ettei nuo sen puuhat ihan mahottomiksi ratsastaessa käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta ei siltä nyt kuitenkaan ihan joka kerta pudota, yleensä vaan kirjoitan niistä tippumiskerroista enemmän kun materiaaliakin on paremmin :)

   Poista
 4. Ratsastaa kylä tosi taitavasti tuo Orvokki! :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Tyttö, joka käy Oonalla ratsastamassa aina kun ehtii :)

   Poista
 6. tuolla sulle haaste:
  http://hansunlaiffii.blogspot.fi/
  :))

  VastaaPoista
 7. Tämä ei nyt mitenkään tähän postaukseen liity, mutta ootko koskaan käynyt Oonalla ajamassa kentällä? Ite käyn aina muutaman kerran viikossa siellä pyörähtää ihan kärryjn kanssa ja se on ainakin mun ja mun ponin mielestä tosi hauskaa! Aina kun ohjaan ponin kentälle kärryjen kanssa niin korvat kääntyy eteenpäin ja poni haluaa koko ajan ravata täysiä kentällä! :D Se on tosi kivaa vaihtelua. Ite teen siellä aina kaikkia koulukiemuroita, ihan niinku ratsastamalla, mutta kärryillä. Suosittelen kokoilemaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ollan mekin tehty tuota! Valitettavasti meidän kenttä on vaan liian upottava ajamiseen, joten pysytellään nykyään vaan teillä :)

   Poista