lauantai 5. tammikuuta 2013

Agilityä ja Sirua moikkaamassa!

Torstaina käytiin vain pikaisesti Oonalla. Harjattiin se Merikan kanssa, iskä kiinnitti karsinan oveen "ei paksu, vaan löysästi pakattu" -kyltin ja sen jälkeen mentiin kentälle harjoittelemaan taas pitkästä aikaa etujalkojen laittamista autonrenkaan sisään. Se on siis yksi agilityesteistä, joita tapaa usein agilitykisoissa (harjoitellaan ihan varoiksi jos joskus pääsisi kisaamaan!). Edelleenkään Oona ei tajunnut sitä, että sen pitäisi itse laittaa sievät koipensa renkaaseen, vaan odottaa että minä ne yksikerrallaan nostelen sinne. No jaa, ehkä joskus :)

 
Samana päivänä mentiin vielä Elinalle yöksi. Käytiin katsomassa Elinan estetunti ja sen jälkeen syötiin tortilloita, karkkia ja sipsiä ja katsottiin joku elokuva ennen kuin käytiin nukkumaan. Seuraavana päivänä mentiin Sirulle! Poni oli ihan yhtä muuli (tai muulimpi) siellä kuin Taunollakin. Katoksessa laittaminen oli aika rumbaa, mutta sellainen se Siru oli ennenkin. Pyörimistä, oudon naurettavaa pään heiluttamista ja yhdet aika isot pukitkin kun neiti hevonen (muuli) suuttui raipalla komentamisesta. Kun saatiin poni laitettua, mentiin kentälle ja minä sain ratsastaa Sirulla. Oli aika erilaista mennä sillä kentällä kuin maastossa! Nyt Sirulla pystyi oikeasti tekemäänkin jotain! Sain Sirun menemään välillä aika hienosti ja muutenkin meni aika hyvin, ei oikeastaan tehty muuta kuin perusjuttuja ja yhtä laukkapuomia :) Mutta siinä oli meidän vierailu Sirulla, jossakin vaiheessa Elina tulee tekemään vastavierailun Oonalle.

Sirun tallilla oli niin tuitui-varsa! Ihana <3

Siru - edelleen yhtä tyhmän näköinen :D

olin niin kamalan näköinen,
että suttasin mielummin naamat kuin jätin julkaisematta :(


Tänään on oli nätti keli, että piti mennä tallille kuvailemaan, mutta tietenkin aurinko meni pilveen ennen kuin tallille ehdittiin! Mutta eipä se haittaa, otettiin muutama kuva hevosista tarhassa ja samoin muutama kuva maastossa, kun käytiin ajamassa Oonalla ensimmäistä kertaa täällä. Poni oli muuten tosi kiva ajaa! Se oli niin intoa täynnä, että paineli käynnissäkin jo hirmuista vauhtia, ravissa mentiin kovaa alusta asti ja takaisinpäin tullessa rikkoi jo laukallekin. Oli siinä pitelemistä :D

 
PS. Saadaan alkaa ratsastaa yhdellä tallin hevosella! En malta odottaa :)

5 kommenttia: