keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Viime päivien yhteenveto

Vähän taas jäänyt hiljaiseksi täällä blogin puolella, samoin kuin tallillakin. Sunnuntaina käytiin Merikan kanssa ajamassa 6km lenkki Oonalla, mutta liukas tie + kavioihin tilsaantuva lumi + kesäkengät + laiska poni + kylmä + kärsimättömät kuskit = tuskaa. Silloin päätin, etten lähde ajmaan enää vähään aikaan, ja kyllähän tauko tekee poninkin taas reippaammaksi!


Maanantaina en käynyt ollenkaan tallilla, paitsi hakemassa kypärän kotiin. Kun äitin kanssa ajettiin tallilta kotiinpäin, nähtiin ihan tallin lähellä (1km? päässä) ensin kaksi hirveä, jotka juoksivat tien yli ja sitten vielä kolmannen, joka rynni tien yli aika läheltä auton keulaa. Vähän säikäytti! En kyllä ikinä, ikinä, ikinä halua törmätä ponin kanssa hirveen. Siru saisi sydärin :D


Tiistaina, eli eilen en käynyt taaskaan Oonan luona, vaan piiitkästä aikaa ihan ratsastustunnilla. Se ei kyllä ollut ihan mun juttu, kun en löytänyt oikeaa hevosta pimeästä tarhasta (vasta kolmannella kerralla osuin oikeaan), oli niin ahdasta monen muun ratsukon kanssa maneesissa, hevonen ei ollut ihan mun tyylinen ja olin muutenkin tosi surkea ratsastamaan. Päädyin siihen, että parempi vaan pysyä täällä puskassa, piilossa katseilta :D


Tänään mentiin Merikan kanssa tallille "pitkästä" aikaa Oonaa moikkaamaan. Kerrankin ei tarvinnut raahata ponia laitumelta talliin, kun se jo Sirun kanssa odotteli portilla. Harjattiin Oona ja Siru ja laitettiin Sirulle satula ja Oonalle pelkät suitset ja lähdettiin sitten pihalle "ratsastamaan". Oli niin liukasta, että mentiin Sirulla vain käyntiä yhteensä ehkä 15min (puoliksi) ja siinä samalla taluteltiin Oonaa. Vähän harjoiteltiin Oonan kanssa pysähtymistä, peruuttamista ja kääntymistä, mutta muuten vaan laahustettiin tiellä ja katseltiin lumisadetta :)

11 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia (: Varsinkin tuo sun ja Oonan yhteiskuva on ihana! <3 Sopivan pitkä postauskin, vaikkei mitään ihmeellistä tässä ollutkaan :)

    VastaaPoista
  2. millä tallilla sä kävit ratsastamassa? :)

    VastaaPoista
  3. http://spanjelin-elamaa.blogspot.fi/2012/10/liebster-blog.html Sinut on valittu Liebdter bloggaajaki yllä olevassa linkissä! (:

    VastaaPoista
  4. Äänestin Oonaa vuoden hevoseksi! <3

    VastaaPoista