keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Turha postaus

Ravit lähestyy taas! Odotan niitä jo kovasti (jännityksellä), vaikka tällä kertaa taidetaankin jäädä aika loppupäähän tulojärjestyksessä. Paalulta lähtee sen verran kovia poneja ja voi olla että takaa tulevat menee ohi! Odotan Oonalta hyvää juoksua, mutta en usko että se pystyy tuosta nykyisestä ennätyksestään parantamaan ainakaan heti. Vielä huomenna pitäisi käydä ajamassa kilpavermeillä yksi reipas lenkki samalla kun käydään ratsastamassa Sirulla. Perjantaina olisi vuorossa varmaan valjaiden pesu ja lauantaina tavaroiden pakkaaminen!


Tänään jaksoin vihdoinkin kaivaa esille Oonan heijastimet syyshämäriä lenkkejä varten ja sitten sitä oltiin taas niin heijastavia että! Oonalle laitoin heijastinrintaremmin ja etusiin jalkaheijastimet, kärryihin viritin taakse yhdet jalkaheijastimet ja otin itselleni päälle vielä heijastinliivin. Joku kerta viritän vielä ohjiin tai potkuremmiin heijastimet, niin sitten ollaan valmiita :)

Kirjoitan järkevän postauksen varmaan sitten kun saan vihdoin järkkärin mukaan tallille! Merika on varannut sitä nyt joka päivä johonkin omaan menoonsa ;)

3 kommenttia:

  1. Miten hieronta vaikutti Oonan raviin ?´:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin, siitä unohtuikin kirjoittaa! Mutta siis eilen Oona meni kovassakin vauhdissa tosi puhdasta ravia, kun se yleensä menee sellaseksi sekametelisopaksi, mutta muuten en ole huomennut muutosta :) Luulen, että suurin muutos tulee näkymään ratsastaessa!

      Poista