torstai 4. lokakuuta 2012

Pulleat poninpampulat lenkillä


Käytiin tänään maastossa Oonalla ja Sirulla! Laitoin Oonalle ravivermeet päälle, jotta saatiin ajettua kunnolla ja tarpeeksi kovia vauhteja raveja varten. Oona meni tosi hienosti ja kovempaa kuin vähään aikaan! Unohdin tosiaan edellisessä postauksessa kirjoittaa siitä hieronnan vaikutuksesta Oonan raviin, mutta siis Oona on nyt sen jälkeen mennyt kovassakin vauhdissa tosi puhdasta ja tahdikasta ravia, sen sijaan että jalat vispaavat joka suuntaan ;)


Siru oli energinen hölmö, hyppi ja pomppi minne sattuu! :) Merika sai kovemmat kyydit koska meni ensin ja minä sitten sain vähän kiltimmän ponin kotiinpäin tullessa :D Yritettiin muutamassa kohdassa ottaa kuvia, mutta Oonan kärryiltä oli hankala kuvata, kun poni kävi seisomisesta levottomaksi!


Loppuun vielä esittelen uusimmat hankintani: hierojan suosituksesta ostetut makea B-vitamiiniliuos ja Arnika-linimentti (tai mikä lie onkaan :D). Nykyään Oona saa sitten B-vitamiinia iltaruuan kanssa ja arnikaa hieron aina välillä sen selkään, jotta lihakset pysyy kunnossa. Vielä odottelen arvonnassa voittamaani satulahuopaa (jonka saan sunnuntain raveissa!) sekä monta viikkoa sitten käytettyinä ostamiani meksikolaisia suitsia Oonalle. Taitaa olla ettei suitset tule ollenkaan, mutta jaksan yhä toivoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti