lauantai 3. joulukuuta 2011

Vähän jouluisempaa maisemaa

Viime yönä oli taas satanut lunta! Saatiin vaihteeksi vähän jouluisempaa maisemaa, vaikka lumipeite onkin vain noin yhden sentin paksuinen :) Toisaalta lumi tuo myös ongelmia mukanaan, kuten tilsat. Niitä tuo sentin paksuinen lumikin jo teettää. Jouduttiin tänään ajamaan Oonalla taas pellolla, koska jotenkin ihmeellisesti aina viikonloppuisin, kun olisi aikaa käydä ajamassa, tulee pakkaset ja on liian liukasta mennä teillä. Oonalla on edelleen kesäkengät, mutta Mia kengittää sen näillä näkymin keskiviikkona. Sitten Oona saa piikkarit ;) Ja vielä kun pellolla meneminen on niin raskasta Oonalle, tai ylipäätään shettiksille, koska heinän takia jalkoja pitää nostaa niin korkealle, että touhua voisi melkein verrata hankikahlautukseen. No, saapahan poni ainakin kuntoa, kun vetää painavilla koppakärryillä kahta ihmistä pitkin raskasta peltoa 45-60min kerrallaan :)
Tässä sitten kuvia tästä joulun ihmemaasta:4 kommenttia:

  1. Hei nyt rupes mietityttää, kai mä lähetin sulle silloin sen pitkäliinasen leveen rintaremmin? Kun kuvissa aina näkyy tuo kapee?

    VastaaPoista
  2. Ei hätää, lähetit kyllä sen leveänkin :)

    VastaaPoista
  3. Epäreilua helsingis ei ole vieläkään luntaa! ja lumi pitäisi tulla ensi vikolla mutta varmaan sulaa heti pois!! ihania kuvia ja ne tonttu asut oli ihania <3 Oonan <3 päällä!!!!! :D

    VastaaPoista