sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Onkos tullut kesä nyt talven keskelle

Käytii tänään maastossa molemmilla shettiksillä, mie ajoin Oonalla ja Noora ratsasti Ruusulla Merikan taluttamana. Oona oli hyvin energinen ja juoksi mukavan kevyesti :) Kotiinpäin tullessa tuo kevyt juoksu muuttui kaahailevaksi säntäilyksi, kun poni sääti jotakin kuolaimen kanssa?? Ainakin mentii hieman kovempaa kuin yleensä tai sitten se vain tuntui siltä, koska en ollut taaskaan ajanut viikkoon. Reitille mahtui useita lätäköitä ja Oona innostui kovasti polskuttamaan niissä :) Se kuopi vettä etukavioillaan ja työnsi turpaansa syvimpiin lätäköihin :)

Paras poni <3 Kuva eiliseltä, kun oli vielä lunta

Maaston jälkeen mentii kentälle pyörimään, uskaltauduin ensimmäistä kertaa kokeilemaan kentällä ajamista koppakärryillä! Aikasemmin ollaan aina menty ravikärryillä, koska ne on tosi paljon kevyemmät kuin koppikset, mutta yllätyin kun Oona vetikin ihan hyvin myös painavia kärryjä! Kenttäkin on taas ihan kohtalaisen hyvässä kunnossa, kun lähes kaikki lumet on sulanu pois. Näyttää enemmän keväältä kuin joululta, enkä ihmettele vaikka muuttolinnut lentäisivät kohta takaisin Suomeen.

Laatu 10+ :)

Toivottavasti jouluaatoksi ehtii sataa kunnon hanget, sillä muuten joulumieltä on aika hankala tavoittaa. Joululoma olisi loistavaa aikaa kokeilla hiihtoratsastusta ja hankikahlautusta ja kaikkea muutakin mitä olen täällä blogissa toistellut jo vaikka kuinka kauan ;)

1 kommentti:

  1. Juu,täällä helsingissä lumea ei välttämättä tänä talvena kauheasti kerkeä tulemaan:( vettä sataa ja on jo satanut 3päivää! lunta on tullut marraskuussa 1milli varmaan!! :(( Tulis jo lunta vaikka joulu aatoksi!!;)

    VastaaPoista