perjantai 23. joulukuuta 2011

Tonttuja talli täynnä

Eilen meillä alkoi joululoma! Joulujuhla pidettiin kirkossa, jonka jälkeen lähettiin Merikan kanssa ratsastamaan Sirulla. Poni oli taas sählä, se teki saman äkkikäännöstempun kuin tiistainakin ja ihan samassa kohtaa... Tällä kertaa kuitenkin erona se, että pysyin kyydissä :) Kerrankin oli valoisaa, joten ehti ratsastaa kunnolla vaikka jälkeenpäin tajusinkin, että mentiin pelkkää käyntiä. Enkä muuta kaivannutkaan, sillä Siru veti omia rodeoitaan ihan paikaltaankin.



Tilannekuva, Siru säikähti :)

Sirun jälkeen mentii Nooran kanssa Oonaa hoitamaan. Kenttä oli jäätynyt taas ihan kököksi (ulkolämpötila -1 astetta! :D), joten mentii pellolle. Kuten tiistailta kerroin, Oona laukkasi silloin tosi hyvin ja niin se laukkasi nytkin! Alla lyhyt ja todella hutaistu laukkakooste-video, huomautan ettei Oona ole koskaan ennen suostunut laukkaamaan pidempään kuin juuri ja juuri kentän pitkän sivun ;)



Sitten siihen juttuun, josta aiemmin vinkkasin lumen puutetta valitellessani. Tarkoitus oli siis kuvata Oonaa erilaisissa jouluasuissa, mutta innostus loppui lumen puutteeseen, joten asuja tuli vain kaksi ja molemmat on sisällä otettuja :)



Mitä pidätte? :) Taustoja en jaksa/ehdi muokata lumisiksi, joten ovat nyt tuollaisia... 

Tässä on vielä Oonan lahja, mutta hyss - Oonalle ei saa kertoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti