lauantai 13. huhtikuuta 2013

Reissuja ja hiekkakylpyjä

Minulla on ollut aikamoinen traileri-kriisi päällä viime päivät. Olen yrittänyt löytää käyttökuntoista ja vapaana olevaa traileria ensi viikonlopun ravireissua varten, mutta kenelläkään ei tunnu olevan sellaista! Lopulta kysyin Inkalta, jolta saatetaan nyt saada traileri lainaan, ja sen lisäksi Inka huomautti, että Mikkelin ravit olikin siirretty sunnuntailta lauantaille! Oltaisiin menty sinne ihan pokkana sunnuntaina ja ihmetelty missä kaikki on :D Mutta nyt siis toivottavasti saadaan kyyti-ongelma ratkaistua ja päästään osallistumaan näihin raveihin!

Seuraava reissu näiden ravien jälkeen on sitten Lappeen poniravit 4.5., jossa olisi tarkoitus juosta 3.30-lähtö, ja sen jälkeen toivottavasti päästään mätsäreihin Kouvolaan 9.5.! Olen jo ilmoittautunut sinne, mutta kyyti-ongelmia taas... Sen jälkeen seuraavat mätsärit olisivatkin muistaakseni 26.5., ja sinne olisi tarkoitus lähteä Jennin ja Ykän kanssa :)


Asiasta seuraavaan: arvatkaapa paljonko välillä ärsyttää, kun Oona on niin pieni! Löysin kaupungista maailman ihanimman satulahuovan, joka oli ihan pakko ostaa ponskulle! Mutta tietysti se oli pony-kokoisena liian suuri Oonalle ja liian pieni Töhölle :( Nyt se on pakko palauttaa.. Hyvästi, rakkaus ;(

Kuva ei anna oikeutta ihanille väreille..

Mutta nyt siis vähän kuulumisia toissapäiväiseltä, kun tallilla tuli taas kuvailtua aika paljon pihattolaisten (eli Loben, pikkuvauva-Betsyn ja Kasin) riehumista, jonka jälkeen vielä hypytettiin Oonaa ja Ykää irtona. Oona oli oikein mallikas eikä oikeastaan turhia kieltänyt! Suurin este, jonka Oona hyppäsi oli 80-85cm! Kokeiltiin myös 90cm, mutta se oli Oonan mielestä liian suuri, joten poni vältti sen hyppäämisen tulemalla liinan ali tai esteen läpi.

Kirahvi vai kirahvi?
Asetukset kakkii :(
"En mene"


16 kommenttia:

 1. Mistä ostit tuon satulahuovan? Tosi ihana<3! Muistatko muuten kun Ruusa oli pöntylässä (sie vissiin ajoit sillä) niin miten poni meni ajaessa? olisi tarkoitus nyt täällä kotona kokeilla:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen huovan Puuilosta ja se on tosiaan aivan ihana!

   En ajanut Ruusalla kertaakaan, kokeilin kyllä ohjasajaa, mutta sen perusteella en uskaltaisi lähteä sillä ajamaan.. Mutta jos te olette sen jälkeen ohjasajanut tarpeeksi ja Ruusa on toiminut kiltisti, niin mikäs siinä sitten :)

   Poista
 2. Vitsi Oona hyppää tosi hyvin! :D

  VastaaPoista
 3. Toi huopa ois tosi sopiva sirulle ;);)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten ois! Voit ostaa sen multa, niin ei tarvii palauttaa ;)

   Poista
 4. Kröh kröh.. Mun ylikorkea kevyrakenteinen shettis hyppää hyvällä tuurilla 40 cm, että ihan mukavasti tuo Oona pomppii :D tämä varmaan lukee jossain, mutta kännykkäni on niin laginen etten jaksa selata noita sivuja.. Mikä on Oonan korkein este ratsastajan kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no kai se Oona sitten ihan hyvä on :D Parhaimmillaan ratsastajan kanssa Oona on mennyt 60cm! :)

   Poista
 5. Oona on niin sulonen kun se tuola riehuu ♥ ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, ihana video, ihana Oona, ihana huopa.... <3

  VastaaPoista
 7. Ihana pikkuponi ja todella hyväntuulinen blogi. :) Liityin lukijaksi!

  VastaaPoista
 8. mikä musiikki, ihana oona ;) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krista Siegfried - marry me, suomen euroviisukappale :D

   Poista