lauantai 28. tammikuuta 2012

Lenkkeilyä ja mahakuvia


Kävin tänään ajamassa Oonalla lenkin rantaan ja takaisin, eli n. 3km. Pakkasta oli vähän alle -20 astetta, joten siinä oli sormijumppa koetuksella, pysyykö lämpimänä vai palataanko tallille umpijäässä. Oona oli aika reippaalla tuulella, ravattiin matkasta ehkä vähän alle 2,5km, eikä Oona pistänyt ollenkaan pahakseen kuten yleensä :)


Lenkki meni hienosti, aikaa kului 30min, tai vähän vähemmänkin jos ei oltaisi käyty kokeilemassa toivotonta hankikahlausta. Keskimääräinen vauhti oli siis n. 6km/h.


Tallissa Oona sai fleeceloimen niskaan ja rusinoita turpaan :) Sitten vein ponin tarhaan, mutta sitä kutitti niin kovasti että se kävi piehtaroimaan keskelle pihaa ;)


Oona on muuten LAIHTUNUT vähäsen, koska sen valjaiden mahavyö menee jo viimeisiin reikiin molemmilta puolilta :D Niinpä järkeilin, että sen täytyy laihtua vielä lisääkin, joten meidän täytyy ostaa sille uudet valjaat. Lisäksi näistä nykyisistä puuttuu y-rintaremmin kiinnitykseen vaadittavat metallirinkulat. Löysin kuin löysinkin uudet, käyttämättömät valjaat ja ostin ne nyt tuolle pullalle :) Toivottavasti ovat hyvät, sillä myin nämä nykyiset pois :D

Uudet, hienot, tulevat valjaat :)
Vertailun vuoksi Oonan mahakuvat, onkohan tuo nyt muka laihtunut?

Helmikuu 2011 - Oona seisoo kakkakasassa
Joulukuu 2011 - Oona seisoo korvessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti