lauantai 21. tammikuuta 2012

Lenkkeilyä ja Driving Classia

Onpa omaperäinen ja kekseliäs otsikko! Kävin tänään taas pitkästä aikaa ajamassa Oonalla :) Heti alkumatkasta otin ravipätkät tiukilla ohjilla, jotta saisin poniin jotakin eloa. Yleensähän ajan aika löysillä ohjilla, koska olen aina ajanut silleen ja Oona on tottunut siihen. Ensimmäisen kerran joskus viime keväänä (?) kun ajoin tiukilla ohjilla, poni rupesi painamaan kuolaimelle ihan hirveästi, ohjaus ei pelannut ja se teki ihmeellisiä koikkaloikkia jatkuvasti, mutta meni kuitenkin kovaa! Mieluummin ajan hitaasti ja hallitusti kuin kovaa ja toivoen parasta.
Oona lähdössä lenkille!

No, kuitenkin tänään Oona aluksi ihmetteli tiukkaa ohjaa, mutta alkoi siitä heräilemään ja olikin pian mukavan energinen :) Se nosti ravin löysilläkin ohjilla ihan vapaa ehtoisesti (siis läski-Oona halusi itse ravata!) ja meni aika kovaa ilman että tarvitsi käskeä. Kotiin päin tullessa olisin tuon vielä ymmärtänyt, mutta me mentii koko ajan kauemmaksi kotoa ja poni paahta pää viidentenä jalkana :)

Loppuun ajettiin kentällä vähän Driving Classin helppoa ohjelmaa ulkomuistista. Nyt kun katsoin rataa täältä, huomasin että unohdin siitä yhden kohdan, mutta mitä pienistä :) Oona oli mukava ja rata tuntu tosi helpolta. Pääty-ympyrätkään ei ollu enää ollenkaan vaikeita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti