torstai 23. tammikuuta 2014

Tuulitukat lumisella laitumella!

Oli ehkä vähän liian optimistista sanoa viime postauksen lopussa, että palaillaan pian kera hienojen kuvien. Pian on aika suhteellinen käsite, kun arkea värittää koulu, ja suhteellisen rankka jakso, autokoulu ja mukava määrä nettitehtäviä, sekä tietysti kaikki kouluprojektit, näin ajankohtaisesti ainakin neuropsykologian koe. Nam ;)
 
Mutta tässä nyt kuitenkin niitä kuvia (ei ehkä niin hirmu hienoja, kuin mitä lupasin), mutta on siellä muutama hienokin joukossa. Tällaista siis viime sunnuntaina!
 
Oona on muokannut heinähäkin vähän poniystävällisemmäksi. Mitä isommat reiät, sen nopeammin saa heinät ahmittua...
Tammikuun 2014 rakennekuva, kamalaa näin lyhyesti kuvailtuna.
 
Loppuun vielä pitkä ja tylsähkö video samoista ralleista, mutta ehkä sen jaksaa katsoa! :D 
 

15 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! ♥ :) Tosi tunnelmallisia!

  VastaaPoista
 2. tosi kivoja kuvia! Tää on tosi hyvä blogi!!

  VastaaPoista
 3. Mirka!
  Miten Oonan käy, kun lähdet opiskelemaan. Otato Oonan sinne mukaan, vai jätätkö huolet Merikalle ja Nooralle? Tahtoisin tähän kommenttiin rehellisen vastauksen. Ja mirka, milloin Noora käy ratsastamassa. Olen huomannut pari muutakin asiaa, esim sen, että et temppuile enään paljonkaan Oonan kanssa. Minä toivoisin että saisin ratsastaa joskus Oonalla. Minä muuten olin siellä laukka/pukuratsastuksessa, en kisaamassa, mutta katsomassa, ja Noora meni upeesti Oonalla, samoin Orvokki. Ihan paras blogi. Onko Merikalla sitä ylläpitoheppaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellinen vastaus on, kuten ennenkin, että en tiedä vielä. En tiedä edes mitä lähden opiskelemaan, minne tai milloin.

   Noora käy ratsastamassa noin kerran viikkoon, joten eiköhän se taas joku päivä ensi viikolla käy, vaikka tuskin siitä tulen postaamaan kun on niin pimeää iltaisin.. :/ Ja on totta, etten temppuile Oonan kanssa enää yhtä paljon kuin aiemmin, mutta se johtuu täysin ajanpuutteesta. Viime aikoina minulla on ollut juuri ja juuri aikaa käydä ajamassa Oonalla, ei muuta. Ja Merikalla ei ole vielä ylläpitohevosta, mutta etsinnässä on koko ajan :)

   Poista
  2. Jos olisin sinä Mirka ottaisin Oonan mukaan se toisi siellä opiskelu paikassa iloa sinulle ettet vain olisi koko ajan kiinni kirjoissa onhan se kuitenkin sinulle rakas

   Poista
  3. Mutta kaikki ei ole niin mustavalkoista..

   Poista
 4. hihihi :333 ♥ nuo Oonan partakarvat :DD

  VastaaPoista
 5. ihana blogi! täältä löytyy kans "ikuinen shettisratsastaja" ja tullu oonalla ratsastettua vuosia sitte :D

  VastaaPoista