tiistai 7. tammikuuta 2014

Lenkkeilyn vaikeus


Siinä syy miksi Oonalla harvemmin jaksaa käydä ajamassa kymmenen kilometrin lenkkejä... :D Mutta kai se on pakko jos raveihin haluaa, vaikka tuosta iäisyysvaelluksesta kärsiikin yhtä lailla niin jäätynyt kuski kuin karvoihinsa ja hikeensä tukehtuva poni. On kyllä myönnettävä, ettei se Oona aina noin laiska ole, taisi vaan edellispäiväinen ajolenkki vielä väsyttää, eikä plussakelit yhditettynä paukkupakkasia kestävään mammuttikarvaankaan ole kovin toimiva yhdistelmä. Luin juuri äsken hevostalli.netistä (jossa kaikki puhuvat tietenkin aina totta) että joku käy ajamassa a-ponillaan 12 kilometrin lenkkejä, joissa menee yleensä 30 min. Pyh pah, Oonalla menee sen aikaa alkukäynteihin :D


Arvatkaapa muuten, mihin laitoin juuri ilmoittautumisen menemään? Ei ole ravit, eikä näyttelyt, vaan - uskokaa tai älkää - estekilpailut! Sattui niin sopivasti, että lähitallillamme järjestetään sunnuntaina kilpailut (tai kilpailuharjoitukset, tiedä sitten mitä eroa niillä on..) ja siellä on ihan aloitteleville ratsukoille tarkoitettu puomiluokka! Ei me muuten vaivauduttaisi tuon laiskan karvamammutin kanssa kisoihin, mutta kun ne kerran lähitallilla on, niin sinne pääsee ilman trailerin vuokraamistakin ajamalla vaan poni paikalle. Eipä sitten niin harmita, vaikka poni ei onnistuisi kiipeämään ensimmäisenkään puomin/esteen yli. Tulipahan ainakin lenkkeiltyä!


18 kommenttia:

 1. Oona on niin söpö! Kiva postaus ja kivat kuvat. Voisitko tehdä varustepostauksen kuva- tai videomuodossa kaikista Oonan varusteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Voin yrittää tehdä varustepostauksen, jos vain ehdin jossakin vaiheessa kuvata ne kaikki :)

   Poista
 2. Mie oon menos varmaa niihi kisoihi :D

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalta! Mikä toi ohjelma on ekas kuvas???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sports tracker, jonka voi ladata ilmaiseksi kännykkään :)

   Poista
 4. Jos joku oikeasti menee 12km lenkkejä puolessa tunnissa niin täytyy melkoista vauhtia laskettaa menemään. :D

  VastaaPoista
 5. Myö nähäänkin varmaan sitten siellä:). Itse meen 50-60 cm yhdella Fiona ponilla:). Onnea kisoihin!

  VastaaPoista
 6. Aika nopee poni jos menee 30min PUTKEEN 24km/h :DD kyllähän muuten mutta vähän ihmetyttää että poni vetää koko ajan tuota vauhtia.. pitää olla aika hyvä pohjakin.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinpä! Joku ei varmaan osaa katsoa kelloa, tai sitten arvioida matkaa yhtään :D

   Poista
 7. :3 Onnea kisoihin! Toivottavasti Oona jaksaa mennä puomien yli eikä jää päälle seisomaan;3

  VastaaPoista
 8. Miten sie sait rahat Oonan ostoo ja paljo se makso tarkotan et mistä sait nii paljo rahaa ?

  VastaaPoista