torstai 23. elokuuta 2012

Viime hetken treenit (+pukkikuvia)!

Käytiin eilen maastossa tekemässä Oonalle viime hetken treenit ennen lauantaisia raveja (iiks!). Ennen maastoa kuvattiin laitumella köllöttelevää Helmiä, ja sen jälkeen varsu joutui jäämään yksin laitumelle kun otettiin toiset ponit talliin.


Lähdettiin sitten maastoon ja otettiin Siru mukaan, koska saatiin taas aloittaa sillä ratsastaminen kesätauon jälkeen :) Mentiin ehkä 8km, aika reippaasti. Oona oli reipas ja kiltti, mutta koska se oli hävittänyt viimeisetkin kenkänsä viikonloppuna, raukka arkoi hieman kavioitaan kivisellä tiellä. Yhdessä vaiheessa Sirulla ratsastaessani yritin ottaa hieman välimatkaa lyllerö-Oonaan, ja silloin Sirulla naksahti päässä :D Se alkoi tehdä pukkipiruetteja, korkean kouluratsastuksen vaativinta liikettä. Merika ja sen kaveri Krista saivat otettua kuvia, tuli aika upeita tilanneotoksia :D

Ai siis tätäkö se ponin kokoaminen tarkoittaa? :D
Jalat ristissä!

Ja haluaisin huomauttaa, ettei Siru oikeasti ole aina tuollainen! Normaalisti (ainakin kesäisin :D) Siru on tosi kiltti ja mukava ratsu, mutta kirjoitan vain usein niistä kerroista kun Siru ei ole kiltisti. Onhan se viihdyttävämpää katsoa pukkikuvia, kuin toivotonta tuuppaamista. Ainakin omasta mielestäni :)


Tänään on vielä edessä armoton kasa Oonan valjaita, jotka pitäisi pestä. Pidän ponille tänään ja huomenna vaparin, jotta on sitten riittävästi virtaa lauantaina :) Huomenna tulee vihdoin kengittäjäkin Oonalle, joten saadaan ponille rallikengät jalkaan!

15 kommenttia:

  1. ÄÄKS, mun pitäis huomenna viimeistellä poni ja pestä silat ja suitset ja laittaa kamat valmiiks... mua pelottaa ! :D ihania pukkikuvia, tosi söpö poni !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, pelottaa mennä sinne vilskeeseen! Poni varmaan teloo ittensä kun näkee niin paljon ihmisiä :D

      Poista
  2. hyvä hyvä miu opit kokoomisesta on selkeesti menny perille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, tuossa on meidän paras taidonnäyte :)

      Poista
    2. Takajalat hienosti alla mut vähä pyöreenpi muoto vois kyl olla... :D

      Poista
    3. Takajalat hienosti alla mut vähä pyöreenpi muoto vois kyl olla... :D

      Poista
    4. No älä nyt ala pilkkua viilaamaan!

      Poista
  3. Kiva postaus, ja ihania kuvia :--D Tosi paljon onnea lauantaille (:

    VastaaPoista
  4. Ennen raveja ei koskaan saisi pitää vapaata, samoin ravien jälkeisenä päivänä täytyy muistaa verryttely. Jos siis haluat pitää ponin ehjänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, eipä se poni ole rikki vapareista ennenkään mennyt. Kiitos neuvosta, mutta ottaisin sen vakavammin jos esiintyisit nimelläsi :)

      Poista
    2. Mitä ihmettä! Joku ano pätee taas :D Eipä ole minun tuntemista poneista kukaan mennyt rikki, vaikka aivan tavannomaista on ollut pitää vapari tai useampi ennen starttia... Toisille sopii, toisille ei, jokainen varmasti löytää omalle ponilleen sopivat vaihtoehdot! Tsemppiä teille Mirka lähtöön! :)

      Poista
    3. Kiitos, Anna, olen samaa mieltä :)

      Poista