perjantai 24. elokuuta 2012

Valmistautumista raveihin

Teen nyt tällaisen lyhyen ja pikaisen postauksen vielä päivää ennen raveja :) Sain kuin sainkin eilen Oonan valjaat puhdistettua sen lisäksi että jouduin tekemään kasan läksyjä. Tänään Oonalla kävi kengittäjä, poni sai etusiin normikengät ja takasiin alumiinikengät, jotka painaa ei mitään! Kävin kengityksen jälkeen taluttamassa Oonaa, mutta poni oli tosi haluton ravaamaan riimussa. Ehkä se johtuu siitä, kun se on ollut noin viikon ilman kenkiä ja joutui nyt taas kulkemaan kaiken maailman härpäkkeet jaloissa..


Sen jälkeen pakkasin tavarat huomista varten, toivottavasti mitään ei unohtunut! Otin mukaan harjoja, loimen, pyyhkeitä, linimenttiä, putsit, leipää, hikiviilan, heinäverkon,... Valjaat miulla on vielä kotona ja silatyyny ulkona kuivumassa pesun jäljiltä. Toivottavasti se ehtii kuivua ennen huomista ;)


Lisäksi vielä harjasin Oonan hienoksi, selvitin sen hännän upean siistiksi (kiitos sille joka keksi harjan selvitysaineen!) ja lopuksi vielä vähän venyttelin Oonaa sen karsinassa. Nyt voi vaan jännittää huomiseen!

7 kommenttia: