maanantai 6. elokuuta 2012

Agilityä ja paint-töhertelyä

Viime päivinä ei ole tapahtunut mitään postailemisen arvoista, joten en ole sitten kirjoittanut ollenkaan. Ollaan käyty Oonan kanssa ajamassa ravikärryillä 5-9km lenkkejä ja eilen harjoiteltiin agilityä. Tällä hetkellä meillä on käytössä vain nuo ravikärryt, koska koppikset on kotona kunnostettavana. Lisää siitä projektista kerron ihan erillisessä postauksessa sitten kunhan kärryt ovat valmiit :)


Tässä tunteella ja taidolla piirtämäni agilityrata, jota harjoiteltiin eilen yhden miun kaverin kanssa Oonalla. Oona on siis tuo musta läski ja rata menee näin: 1. neljä ämpäriä, joiden yli pitää hypätä, 2.pyyhe, jonka yli pitää kävellä, 3. este, 4. pallo, jota pitää potkia vähän matkaa, 5. autonrengas, johon pitää laittaa etujalat. Huomaa myös läskipallo Siru ja Helmi tarhassa katselemassa :D

Rata meni ihan hyvin, tosin jumppapallo jätettiin pois kun se tuotti yhtäkkiä liikaa ongelmia. Ja ensimmäistä kertaa ikinä Oona laittoi itse omat jalkansa renkaan sisään, kun oltiin ensin niitä sinne muutaman kerran nosteltu :)

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Mä taidanki arvata, mitä niille kärryille tapahtuu... (8 Ihania kuvia, tosi söpöjä :D Muutenki kiva postaus, ja hieno juttu, että Oona uskals jo laittaa ite ne jalat sinne renkaan sisään (:

    VastaaPoista
  3. mirka oon aina tienny et oot tosi taiteelline <3

    VastaaPoista