sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Mätsäreihin!

Jee! Ilmottauduin eilen niihin 15.5. oleviin mätsäreihin ja odottelen nyt vastausta :) Päästään sitten vihdoinkin kilpailemaan Oonan kanssa! Suunnittelin, että voisin pestä Oonan joko tiistaina tai torstaina, riippuen kummalla päivällä on parempi keli. Saadaan vihdoin kaikki lika ja pöly pois ponisen karvasta ja edustetaan sitten mätsäreissä :) Mehän mennään sinne havittelemaan voittoloimea =)

No joo,  voisin nyt sitten kertoa viime päivistä tallilla.
Torstaina Noora kävi taas ajamassa Oonalla, mentiin noin kuuden kilometrin reipas lenkki. Oona kyllä tykitti kotiin päin tultaessa! Mietiskelin vaan, että voisivatkohan raviradatkin olla sellaisia suoria, joissa juostaan tallille päin?? Voitettaisiin Oonan kanssa aina :)
Lauantaina, eli eilen, olin pitkästä aikaa yksin (tai siis ilman Merikaa, äitiä, Nooraa tai Petraa) tallilla. Käytiin Maijan ja Vilman kanssa ajamassa neljän kilometrin lenkki ja Oona oli taas esimerkillisen hieno! Pysytteli Vilman perässä, vaikka oma askel onkin paljon lyhyempi ja hitaampi :) Pesin muuten eilen myös Oonan harjapakin ja osan sen harjoista. Kun sitten kaivelin kaikki Oonan harjat samaan kasaan, järkytyin kuinka paljon niitä onkaan! Ja miulla on vielä kotona ehkä kymmenen erilaista harjaa, jotka toin joskus tallilta pois :) Olen yrittänyt myydä ylimääräisiä harjoja, mutta ei tunnu ketään kiinnostavan :( Jos sinulla on tarvetta harjoille, laita sähköpostia oona.poni@luukku.com !

Heh, siitähän tuli melkein myynti-ilmoitus, mutta eipä haittaa :)

Tässä on yksi torstaina ottamistani kuvista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti