lauantai 21. toukokuuta 2011

Kesäkuvia :)

Ihanaa, tuntuu jo ihan kesältä! Aurinko on paistanut koko päivän ja lämpöä oli noin 20 astetta. Pellot on täynnä voikukkia ja laitumet on ihan reheviä :) Ponitkin nauttii:
Oona nukkuu... :)

Vimpula torkkuu... :)

Vilma torkkuu.. :)


Aamulla puolen yhdentoista aikoihin Sanni kävi ratsastamassa Oonalla. Miun oli pakko herättää Oona, vaikka se niin söpösti makaili tarhassa ottamassa aurinkoa. Sanni on siis neljä vuotias ja ihan ekoja kertoja ponin selässä, joten mentii vain noin 10-15 min kentällä käyntiä. Ratsastuksen jälkeen Oona sai paljon leipää ja porkkanaa Sannilta :)

Sen jälkeen annoin Oonan "levätä" pari tuntia ja pesin sillä aikaa valjaat. Sitten hain ponin taas sisälle ja valjastin sen kärrymaastoa varten. Päätin lähteä vähän tutkimaan "uusia reittejä". Ajettii ihan normaalia perusreittiä, mutta jatkettiin vielä eteenpäin siitä missä yleensä käännytään. Kännyin muutaman kerran pienemmille teille, kunnes olin vähän sekasin. Piti sitten soittaa Merikalle, että katsoo karttapalvelusta mikä olisi lyhin reitti tallille sieltä hornan tuutista :) Päästiin me lopulta takasin tallille, tosin jouduttiin tulemaan samaa reittiä takasin mistä mentiinkin, mutta tulipahan pidempi reitti. Oona oli ihan hikinen ;)



1 kommentti:

  1. aloin lukemaan, aina kiva kun löytyy näitä poniaiheisia :>
    http://hurriponi.blogspot.com/

    VastaaPoista